Povestea noastra

Povestea noastra

POVESTEA NOASTRA –Inceputul unei aventuri

VA MULTUMIM ca sunteti parte a aventurii noastre si ca o faceti posibila!

Ne pasa de clientii nostri deoarece:

  • facem parte din aceeasi famile a calatorilor, aventurierilor si a iubitorilor de natura
  • si noi am transformat o duba intr-un campervan deci schimbul de informatii in acest domeniu e benefic pentru ambele parti
  • am folosit peste 90 % din produsele de pe site in conversia noastra , vezi poze (nu cred ca exista cineva care ar fi utilizat produse de o calitate indoielnica sau nedurabile in propria sa conversie)
  • am testat aproape toate produsele de pe site in fiecare aventura /calatorie cu campervan-ul nostru, in general off (vezi kitul folosit aici) dar si on camping de la invertoare sinus pur folosite pe robot de bucatarie, clima portabila, aparat de cafea pana la calitatea trapelor, luminilor,etc.
  • oferim garantia produsului NOU si mai important, GARANTIA UTILIZARII PERSONALE A PRODUSELOR SI A EXPERIENTEI PROPRII CU ACESTEA

POVESTEA NOASTRA

Imi amintesc si acum, cand impreuna cu minunata mea sotie umpleam efectiv, pana la refuz, un Opel Corsa C cu sezlonguri, umbrele, saltele de apa, uneori cort, bagaje si porneam la drum spre Grecia, Albania, Romania si nu numai. Ajungeam de obicei pe o insula, unde cautam in fiecare zi o alta plaja, cat mai salbatica si mai putin atinsa de turisti, dar si la munte, in zone frumoase si cat mai aproape de natura.

Insa de fiecare data parca ne doream sa fim mai independenti si mai autonomi.

Schimbarea a venit odata cu nasterea baietelului nostru, in 2019. Stiam ca vom avea nevoie, in noile noastre calatorii si aventuri, de un spatiu mai mare, dotat cu un frigider, aragaz si cam toate utilitatile ce se gasesc intr-o casa obisnuita si care ne pot oferi un confort in aventura ce va urma.

Vizionand deja multe filmulete pe youtube, ideea unei conversii dintr-o duba intr-un campervan nu ne era straina si stiam ca putem adapta spatiul, intr-un mod extrem de eficient, tuturor nevoilor noastre.

Asa ca ne-am apucat de treaba prin studiul altor multe filmulete pe youtube dar si a unor site-uri de specialitate , cu gandirea unui design pentru eficientizarea spatiul la maxim, cu cautarea unei dube (stim cat de greu se gaseste masina potrivita) si multe altele.

Van-ul potrivit pentru conversie l-am identificat cam intr-o luna  (Fiat Ducato Maxi din 2009) iar conversia in sine a durat cam 6 luni intrucat  sotia era mai mult ocupata cu bebele si cu design-ul s iar eu cu munca fizica, cu toate micile si marile detalii si adaptari ce apar mereu in procesul unei conversii (cam 80% la suta din munca –  de unul singur -pana si mobila am construit-o de la 0, o treaba extrem de dificila cand nu ai cunostinte in domeniu si pentru care va rog si va recomand sa apelati cu cea mai mare incredere la un tamplar).

Imediat dupa finalizarea conversiei si omologare (autorulota in talon, dar cu trei locuri) au inceput si calatoriile atat in tara cat si in strainatate, in general off  dar si on camping.

Libertatea pe care o simti cand esti, la propriu, cu casa dupa tine in mijlocul naturii, in mijlocul lui nicaieri cateodata ….e ceva extraordinar si de care nu ai cum sa te saturi…..iar apoi ne-am gandit…..

DE CE SA NU FACEM DIN ACEASTA CONVERSIE UN MOD DE VIATA, O AVENTURA CARE SA DUREZE MAI MULT DECAT DOUA-TREI SAPTAMANI (treptat, ne indreptam si spre aceasta directie).

DE CE SA NU AJUTAM ALTE PERSONE CARE VOR SA FACA O CONVERSIE SAU VOR SA REGANDEASCA DESIGNUL UNEI RULOTE oferindu-le aceleasi produse de calitate si trainice pe care le-am folosit in propria conversie?

Asa a luat nastere totul.

Va dorim drumuri bune si calatorii cat mai frumoase!

Adelin, Ligia si Eric

X
Conversati cu noi!
1
Buna ziua, Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii!